Site Cover (24)
Vedete CRBL si Elena si-au sters toate pozele impreuna de pe retelele sociale

Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort

Articol scris de UTV Data publicării:

Artistul CRBL a fost surprins in compania altei domnisoare la doar o luna de la divortul de mama fiicei sale, Elena. Conform paparazzilor de la CANCAN cei doi au petrecut noaptea impreuna in apartamentul in care el locuieste de cand este burlac.

CRBL, in varsta de 45 de ani, a fost fotografiat in timp ce parasea domiciliul din Pantelimon alaturi de o domnisoara in varsta de 23 de ani. Artistul a dat dovada ca este un adevarat gentleman si i-a deschis usa presupusei iubite.

Cine este misterioasa iubita a lui CRBL?

Presupusa iubita a artistului are 23 de ani si este din Republica Moldova. Olga Gutanu este fotomodel iar in 2022 a fost finalista concursului Miss la Busteni.

Conform sursei mentionate mai sus cei doi s-au intalnit marti seara iar dupa ce s-au plimbat putin s-au retras in apartamentul artistului din Pantelimon unde si-au petrecut noaptea impreuna. CRBL i-a oferit a doua zi hanoracul lui tinerei domnisoare pentru ca era frig afara… awww, how sweet?

CRBL si Elena au divortat dupa 16 ani de casnicie

Acum o luna CRBL a anuntat pe pagina lui de Instagram faptul ca el si sotia lui, Elena, au luat decizia de a divorta. De-a lungul timpului fanii i-au vazut ca pe unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz dar iata ca lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

CRBL si Elena si-au sters toate pozele impreuna de pe retelele sociale. Ei spun ca aceasta decizie nu este una de moment, ci una asupra careia au reflectat o perioada buna de timp. Iata declaratia artistului!

“Cu inimile impovarate de tristete, dar in acelasi timp intr-un spirit de transparenta si respect reciproc, dorim sa va impartasim o decizie deosebit de dificila pe care am luat-o impreuna. Dupa o perioada de reflectie profunda, am ajuns la concluzia ca este mai bine pentru noi sa urmam drumuri separate in viata. Aceasta hotarare nu a fost usoara, dar am decis sa o luam cu gandul la binele nostru individual si, mai ales, la binele Alesiei. Recunoastem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am impartasit si lectiile pretioase pe care le-am invatat impreuna. In aceasta perioada de schimbare, ne angajam sa mentinem un cadru de respect si armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sanatos si echilibrat pentru cresterea si dezvoltarea copilului nostru. Va rugam sa respectati intimitatea noastra si a copilului nostru in aceasta perioada sensibila. Nu vom oferi detalii suplimentare in afara acestui anunt. Va multumim pentru sustinerea si intelegerea voastra in aceste momente dificile.Cu respect si recunostinta, CRBL si Elena”, au tranmis cei doi intr-un mesaj postat pe Instagram.

eduard crbl8

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: crbl , divort , cuplu

Partenerii Nostri