ariana-grande-2016-courtesy-republic2-850x478.jpg
Vedete

Cine este noul iubit al Arianei Grande?

Articol scris de UTV Data publicării:

Ariana Grande este in centrul atentiei de cateva zile… se pare ca artista continua se ne surprinda. Nu a trecut nici o saptamana de cand s-a aflat ca Ariana s-a despartit de sotul ei, Dalton Gomez, dupa o casnicie de doi ani, iar acum ies la iveala noi detalii. Mai exact, cantareata are deja un nou iubit. Stai, ceeee?

Conform TMZ, aceasta formeaza un cuplu cu Ethan Slater, pe care l-a cunoscut la filmarile filmului ‘Wicked’, ce va avea premiera in noiembrie 2024.

Se pare ca relatia dintre Grande si Slater a inceput in urma cu cateva luni, iar toata lumea se intreaba cine este misteriosul barbat din viata ei.

Ethan Slater, in varsta de 31 de ani, este un actor american, cantaret si compozitor si este cunoscut pentru cariera pe care si-a construit-o pe Broadway, acesta jucand in mai multe spectacole, printre care si ‘SpongeBob SquarePant’.

Dar asta nu este tot! Ethan a fost si el casatorit, in anul 2018 a facut schimb de juraminte in fata altarului cu iubita lui din liceu, Lilly Jay, dupa mai bine de sase ani de relatie. Desi acesta formeaza in momentul de fata un cuplu cu Ariana, nu se stie cand s-a despartit de fosta sotie.

Ariana Grande si Dalton Gomez s-au despartit dupa doi ani de casnicie, mai multe detalii in postarea de mai jos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri