Vedete

Cine este noul iubit al Camilei Cabello?

Articol scris de UTV Data publicării:
Iata ca dupa o relatie de doi ani si patru luni cu Shawn Mendes (cutest couple ever <3), Camila este pregatita pentru o noua relatie. Exact! Cine este misteriosul iubit al artistei?
 
Stai, stai, stai! Te mai tinem putin in suspans! :)) Desi Camilla si Shawn nu mai sunt impreuna, au ramas in relatii foarte bune si nu o zicem noi, ci mesajul postat pe instagram la sfarsitul anului 2021: “ Hei, am decis sa ne incheiem relatia amoroasa, dar iubirea dintre noi este mai puternica ca niciodata. Am pornit la drum fiind cei mai buni prieteni si vrem ca acest lucru sa nu se schimbe. Apreciem suportul vostru de la inceput . Camilla si Shawn”. Yup... eu v-am spus ca sunt the cutest couple:))).
 
Acum sa revenim la pincanteriile noastre, zic! Noul iubit al Camilei, Austin Kevitch, este co-fondatorul aplicatiei de dating, Lox Club, utilizatorii numind-o “Jewish Raya”, deoarece este dedicata doar evreilor iar cerintele pentru a te inscrie sunt foarte riguroase. Hmm… weird but okay Austin, do your thing!
 
Ei si uite ca au facut cum au facut si cei doi au fost surprinsi fix de paparazzi de la Daily Mail in Los Angeles, tinandu-se de mana, imbracati lejer, de vara. Da, cantareata a purtat o rochie inflorata, in timp ce Austin a purtat o pereche de pantaloni scurti si un tricou alb. Keep it simple guys!

Dupa o scurta plimbare, se pare ca cei doi au fost la un coffe date, iar Austin a primit un pupic pe obraz de la Camila. awww<3 Love is in the air!

Voi ce parere aveti? Le sta bine impreuna?

Partenerii Nostri