Vedete

Cine este noul iubit al lui Theo Rose?

Articol scris de UTV Data publicării:

Stim, stiiiiim! Multi o vedeati pe Theo Rose la altar alaturi de fostul iubit, Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, but guess what?! Potrivit ultimelor stiri, s-a cam rupt lantul de iubire… 

Aparent, cei doi s-au despartit in secret, iar artista a inceput o noua relatie de dragoste cu Anghel Damian. Da, da, da, celebrul personaj din serialul ‘’Vlad’’. Te asteptai la asta?

Ei bine, Anghel are 31 de ani, iar de curand s-a apucat si de regie. Si ce crezi? Barfele din lumea mondena sustin ca aceasta relatie s-a infiripat pe platourile de filmare ale noului serial “Clanul”, regizat chiar de noul iubit al artistei.

Si acum te gandesti cat de surprins a fost Alex Leonte la aflarea vestii? Pai se pare ca acesta nu s-a lasast mai prejos si a raspuns si el, pe contul de Instagram, acuzatiilor din care parea ca Theo Rose l-ar fi inselat.

 “Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut.”, spune Alex Leonte.

Ia spune-mi… cum ti se pare noul cuplu? Este The Perfect Match sau nu?

Partenerii Nostri