britney
Vedete

Cine este Paul Richard Soliz? Barbatul cu care Britney Spears l-a inselat pe Sam Asghari

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare Britney Spears, in varsta de 41 de ani, ar avea o relatie cu fostul ei menajer, Paul Richard Soliz, in varsta de 37 de ani, conform PageSix.

O sursa a declarat ca cei doi au inceput sa iasa impreuna in timp ce artista era cu Sam Asghari… acesta fiind si motivul pentru care cei doi s-au despartit.

O alta sursa a declarat, insa, ca Britney nu si-a inselat niciodata sotul. Aceasta sustine ca informatiile privind relatia cu fostul angajat sunt false.

O a treia sursa a explicat ca Britney si fostul angajat nu se intalnesc, explicand ca ei au incetat sa mai iasa impreuna dupa ce ea s-a intors din Mexic.

Ok, ok… prea multe surse si povesti diferite hai sa ne intoarcem de unde am inceput.

Conform primei surse mentionate de cei de la Page Six, cei doi sunt intr-o relatie de lunga durata. Spusele au fost confirmate si de Daily Mail, care au citat pe cineva care a declarat ca Spears a inceput sa iasa cu Soliz dupa ce s-a despartit de Asghari.

Cine este Paul Richard Soliz?

Barbatul in varsta de 37 de ani are un trecut foaaarte controversat, fiind cercetat pentru mai multe infractiuni, ultima condamnare fiind chiar anul trecut. Acesta a fost condamnat pentru tulburarea linistii publice, a fost acuzat ca si-a pus in pericol copilul in 2014 iar in dosarul sau este mentionat faptul ca a condus fara permis in 2016. Anul trecut a fost condamnat pentru ca detine o arma de foc fara permisiune.

Conform Page Six, barbatul a fost angajatul lui Britney Spears pentru un an de zile, timp in care s-a ocupat de curatarea toaletelor si a podelelor.

Partenerii Nostri