serban ghenea
Vedete

Cine este Serban Ghenea, romanul care a castigat premiul Grammy in calitate de inginer de sunet al albumului “Midnights” al lui Taylor Swift

Articol scris de UTV Data publicării:

Serban Ghenea este un inginer de sunet romano-canadian nascut in Bucuresti in 1969. Acesta a emigrat cu familia sa in Montreal la varsta de 7 ani si a studiat muzica la John Abbot College, Concordia University si Universitatea McGill din Montreal.

Serban a castigat 19 premii Grammy si 3 premii Latin Grammy de-a lungul carierei sale de peste 25 de ani. Romanul a lucrat cu cele mai mari nume din industrie, printre care Michael Jackson, Beyonce, Justin Timberlake, Taylor Swift, Usher, Bruno Mars, Bjork, Shakira, Katy Perry si multi altii.

Serban Ghenea a plecat si anul acesta cu un premiu Grammy acasa pentru contributia sa la albumul anului.

Albumul "Midnights" a fost realizat de: Jack Antonoff & Taylor Swift, producatori; Jack Antonoff, Bryce Bordone, Zem Audu, Serban Ghenea, David Hart, Mikey Freedom Hart, Sean Hutchinson, Ken Lewis, Michael Riddleberger, Laura Sisk & Evan Smith, ingineri de sunet/mixaj; Jack Antonoff & Taylor Swift, compozitori; Randy Merrill, inginer mastering.

Partenerii Nostri