Vedete

Cleopatra Stratan castiga mai mult ca tatal si sotul ei!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cleopatra Stratan a revenit in lumina reflectoarelor, in ultimii ani, cu piese de dragoste care au atras din nou, atentia asupra ei. 

Astfel, artista a primit o gramada de cereri de concerte, inainte de pandemie, iar cei care-si doresc sa o asculte live, trebuie sa plateasca corespunzator.

Da! Cleopatra castiga mai multi bani pentru un singur concert decat tatal ei, Pavel Stratan, si sotul ei, Edward Sanda, la un loc! Go, girl! :)

Cei de la Playtech au aflat de la un organizator de spectacole pretul celor 3 pe un concert.

"Cleopatra Stratan castiga intre 4.500 si 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decat tatal ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar sotul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte.Cleopatra este foarte iubita, a revenit pe scena, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, in plus, o tara intreaga ii stie piesa "Ghita", pe care continua sa o interpreteze pe scena”, a declarat sursa pentru Playtech. 

Nu ne mira acest lucru, pentru ca CV-ul Cleopatrei este unul extrem de bogat. Artista detine 6 recorduri mondiale: cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live de doua ore in fata unui public numeros, cel mai tanar artista care a lansat un album de succes, cel mai bine artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesa..stiti voi piesa cu "Ghitaaa, te-astept diseara la poritaaaa", cel mai tanar interpret care a primit 3 premii MTV, cel mai tanar interpret care a avut un hit no.1 la nivel national si cel mai tanar cantaret de succes.

So, CV-ul vorbeste de la sine, iar Cleopatra e destul de veche in industrie. Asa ca dam cu big up pentru Cleopatra! <3

Congrats, gurl! :D

 

 

Partenerii Nostri