Codin-Maticiuc-Alaturi-de-Ana-Pandeli
Vedete Foto: Codin Maticiuc si Ana Pandeli

Codin Maticiuc s-a casatorit civil cu mama copiilor lui, Ana Pandeli. Cei doi nu vor sa faca nunta la biserica.

Articol scris de UTV Data publicării:

Codin Maticiuc si Ana Pandeli s-au casatorit civil. Cei doi nu isi doresc sa faca si cununia religioasa.

Dupa mai multi ani de relatie si doi copii, Codin Maticiuc si Ana Pandeli au devenit sot si sotie. Ei si-au dorit ca evenimentul sa aiba loc departe de ochii curiosilor, drept dovada ca doar cei apropiati au stiut ca au spus cel mai hotarat "Da" din viata lor.

Codin spunea, acum ceva vreme, ca lor nu le plac petrecerile fortate, astfel ca nu vor face o nunta asa cum se asteapta toata lumea. De altfel, si botezul copiilor pe care ii are cu Ana Pandeli a fot atipic.

"Nu vreau sa facem nunta la biserica, nu imi place. Am facut partea civila, o cheama Ana Maticiuc. Cand doreste ea sa ne casatorim religios, ne casatorim!", a povestit Codin Maticiuc, in podcastul Acasa la Maruta.

Codin Maticiuc alaturi de familia lui

Codin Maticiuc spunea ca Ana Pandeli este slabiciunea lui si ca din barbatul care inainte era nelipsit din cluburi s-a transformat radical, fiind un familist convins. Actorul si sotia lui au impreuna doi copii frumosi, iar Ana mai are un baiat dintr-o relatie anterioara.

"Era, de fapt, un capcaun, doar ca putea fi privit si din alt unghi. Ei s-au transformat intr-o singura entitate, intr-un balaur cu doua capete. Mie mi se pare ca frumosul eveniment este si mai special, din punctul meu de vedere decat orice altceva. Decat ce e traditional si tot ce ar trebui sa fie. Ana. Clar. Aia e slabiciunea lui", declara Codin Maticiuc la Antena stars.

Partenerii Nostri