Vedete

Connect-R a vorbit deschis despre perioada in care s-a confruntat cu dependenta de droguri. ''Ma dureau organele''. 

Articol scris de UTV Data publicării:
Connect-R a dezvaluit recent, in timpul unui interviu TV cu Denise Rifai, de la Kanal D, ca s-a luptat sase ani cu dependenta de droguri, fiind vorba, mai exact, de perioada 2009-2015. 
 
De asemenea, artistul a spus ca dependenta a inceput din cauza programului foarte incarcat si extenuant, caruia nu-i putea face fata decat cu ''ajutor'', un ''ajutor'' care, asa cum spune Connect-R, aproape ca i-a distrus sanatatea, implicit viata.  Nu a picat singur in aceasta capcana a drogurilor, ci alaturi de inca sase colegi de la acea vreme.
 
„M-am drogat foarte mult timp. Eram total impotriva. Am dat la un moment dat de cocaina si cocaina era asa o imbinare a unei stari de extaz extraordinare cu faptul ca suplinea lipsurile lasate de oboseala, pentru ca aveam si 9 concerte intr-o saptamana.
 
Eram foarte obositi si cand trageam cate o linie de cocaina, pana dimineata eram forta. Ne-am dat seama ca sistemul imunitar slabeste si a cam trebuit sa renuntam'', a spus Connect-R.
 
De asemenea, artistul a recunoscut ca efectele drogurilor asupra organismului au fost devastatoare, ajungand in punctul in care nu dormea timp de 72 ore. 
 
Ajungandu-se in acea extrema in care viata ii era pusa in pericol, alaturi de celelalte persoane implicate, a hotarat sa incheie acel capitol din viata lui si sa renunte la vicii. 
 
„Cred ca din 2009 pana in 2015, cam asa…o faceam la modul constant, zilnic. Efectiv ne dureau organele. Era o transpiratie si o raceala pe piept si te trezeai cu palpitatii si in momentul ala am zis, gata, nu mai exista asa ceva. N-a fost greu. Noi am facut terapie in grup fara sa merg la medic. Toti 6 am zis stop si asa s-a intamplat'', a adaugat Connect-R.
 
Cat despre prezent, desi nu s-a mai atins de droguri de atunci, artistul a recunoscut ca mai fumeaza iarba din cand in cand, dar doar in scop recreativ. 
 
„Și acum visez sa mai merg la Amsterdam sa trag un joint cu marijuana. Acolo e legal''.
Etichete: utv , unews , connect-r

Partenerii Nostri