delia-lazar-familie
Vedete Foto:Facebook/ Delia Lazar si familia ei

Creatoare de moda Delia Lazar a murit la doar 42 de ani. Afla din ce cauza a murit

Articol scris de UTV Data publicării:

Lumea modei romanesti a primit o lovitura grea dupa vestea tragica a decesului creatoarei de moda Delia Lazar, la doar 42 de ani. Anuntul a fost postat de familia designeruluipe pagina oficiala de Facebook.

“In urma unei operatii complexe pe creier in anul 2022,  mama noastra a inceput o noua viata, insa, dupa o perioada de recuperare de un an si jumatate, un moment de neatentie si o stare fizica slabita au dus la o tragedie. Draga noastra mama ne-a parasit pe data de 7.01.2024. Te vom pastra in inimile noastre pentru totdeauna. Te iubim, mama!”, a postat pe Facebook familia.

Delia Lazar, nascuta in Campina, pe 10 august 1981, a fost recunoscuta in lumea modei romanesti pentru creativitatea si inovatia ei. Moartea ei prematura, pe data de 7 ianuarie 2024, reprezinta un soc imens pentru lumea modei, dar si pentru cei care au cunoscut-o si au interactionat cu ea.

Delia-lazar-facebook

Ultimul mesaj transmis de Delia Lazar

Pe data de 30 decembrie, creatoare de moda a postat un mesaj induiosator pe pagina ei de Facebook, cu doar cateva zile inainte de a parasi aceasta lume.

Prin acest mesaj, Delia si-a aratat recunostinta fata de toti oamenii si toate situatile prin care a trecut in toti acesti ani si a realizat ca toate greutatile prin care a trecut au facut-o mai puternica iar de acum incolo v-a accepta orice situatie indiferent de rezultatul ei.

“Anul acesta m-a invatat sa nu renunt niciodata. M-am confruntat cu atatea provocari dar le-am infruntat cu curaj. Stiu ca voi razbate in tot ce va urma…M-a invatat sa renunt la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor intampla indiferent daca imi place sau nu. Atata timp cat am incredere in proces si fac tot posibilul, totul va fi in regula! M-a invatat sa accept schimbarea. Oportunitatile se vor prezenta intotdeauna celor care sunt pregatiti, iar eu sunt dispusa sa accept schimbarea daca aceasta va duce la o versiune mai buna a mea. Tin sa le multumesc tuturor celor care ma respecta. Celor care ma considera un prieten. Celor care ma iubesc. Celor care se gandesc la mine din cand in cand. Celor care imi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua. Celor care ma sustin si ma accepta asa cum sunt. Va multumesc!”, a scris Delia Lazar pe Facebook.

Delia Laazr la o gala de premiere

Etichete: moda , decese showbiz

Partenerii Nostri