cristina spatar
Vedete

Cristina Spatar, nunta de lux cu un afacerist valcean

Articol scris de UTV Data publicării:

Cristina Spatar a avut parte de o nunta de vis la Ramnicu Valcea, iar Andra s-a numarat printre artistii care au cantat la eveniment. Dupa o casnicie tumultoasa cu fostul sot, acum si-a unit destinul cu Vicentiu Mocanu, un prosper om de afaceri care o trateaza ca pe o regina.


Pe 24 iunie, Cristina Spatar a imbracat din nou rochia de mireasa pentru milionarul Vicentiu Mocanu, barbatul alaturi de care se spune ca si-a gasit linistea. Dupa ce de ziua ei i-a facut cadou un bloc, acesta i-a oferit si nunta mult visata, unde au participat peste 500 de invitati.


Totul a fost la superlativ si fara cusur, asa cum ii place cantaretei. Rochia miresei a avut 10 kilograme, iar tortul de 9 etaje si 1,80 m inaltime. Artisti de top au cantat pe banda rulanta: Andra, Adrian Minune, orchestra Lautarii de la Chisinau condusa de Maestrul Nicolae Botgros, Georgiana Lobonț, Ionut Dolanescu, Ion Paladi, Mariana Ionescu Capitanescu.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Casa de piatra!

Etichete: nunta , cristina spatar

Partenerii Nostri