kim
Vedete

Critici pentru Kim Kardashian, dupa ce vedeta a cumparat la licitatie crucifixul Printesei Diana

Articol scris de UTV Data publicării:

Ei bine, da! Kim Kardashian si-a marit colectia de obiecte valoroase si a cumparat la licitatie cu suma de 187.000 de euro, Crucifixul Attallah, un luxos pandantiv realizat in anii 1920 de marele bijutier britanic Garrard, acesta a fost purtat in mai multe randuri de printesa Diana.


Bijuteriile detinute sau purtate de Printesa Diana sunt rareori disponibile pe piata, mai ales o piesa precum crucifixul Attalah, care este colorat, indraznet si distinctiv", a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby's inainte de vanzare.


Cum era de asteptat, dupa ce a achizitionat acest colier, vedeta s-a ales cu numeroase critici venite din partea fanilor. Deammm! Las mai jos unul


"A distrus deja rochia lui Marilyn, o rochie Alexander Mcqueen și acum are colierul Dianei... Kim Kardashian, nu vei fi niciodată un simbol!"  a fost comentariul unui fan.


In ultima vreme, Kim Kardashian a participat la numeroase licitatii. Ea a mai cumparat obiecte care au apartinut unor personalitati precum Jacqueline Kennedy Onassis, Elizabeth Taylor, Michael Jackson si Marilyn Monroe.

Partenerii Nostri