andra1
Vedete Foto: Facebook/Andra

Cum a reactionat Andra, dupa ce i s-a reprosat ca s-a ingrasat: “Asta e domne. Sunt o grasuta frumoasa”

Articol scris de UTV Data publicării:

Andra a avut o replica scurta si la obiect, atunci cand internautii i-au reprosat ca s-a ingrasat. Artista, in varsta de 37 de ani, arata in continuare extraordinar si are o silueta de invidiat. Vedeta recunoaste ca a incerca in ultimii ani sa slabeasca, insa nu mai vrea sa-si bata capul cu dietele, pentru a se incadra in standardele “siluetei perfecte”.

Andra a invatat sa-si iubeasca silueta cu forme si se simte bine in corpul ei

“M-am chinuit anul trecut sa slabesc, acum nu ma mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumata, sunt o grasuta frumoasa”, a declarat Andra Maruta, conform VIVA!

Andra nu a evitat subiectul “kilogramelor in plus”, o problema cu care multe femei s-au confruntat in timpul pandemiei. Cantareata a marturisit ca in aceea perioada a luat cateva kilograme in plus, pentru ca a mancat foarte mult… dar asta nu este o tragedie.

“Eu in pandemie am mancat foarte mult. Cumva, am simtit ca e meritul meu, dupa 20 de ani de cariera, sa mananc ce vreau eu, fara niciun fel de restrictie. Kilogramele s-au tot adunat, am facut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simtit sa fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,5 de fapt. Sper sa fie tot in scadere si sa ajung la kilogramele dorite’, a spus Andra in urma cu ceva timp.

Citeste si Catalin Maruta le-a raspuns carcotasilor care spun ca fiul sau seamana cu Jean de la Craiova

Cum o afecteaza pe Andra valul de critici primit de Eva Maruta

Eva Maruta este in centrul atentiei in ultima perioada, dupa ce si-a facut debutul in filmul “Tati Part-Time”. Micuta in varsta de doar opt ani a fost aspru criticata in mediul online, iar parintii ei, Catalin si Andra Maruta au reactionat imediat, vezi ce a avut de spus artista despre aceasta situatie.

“Credeam ca sunt pregatita pentru orice reactie starnita de filmul “Tati Part-Time”. Am auzit si am vazut multe in cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalansa care m-a coplesit, un amestec de lucruri bune, dar si rautati care m-au intristat. Ca mama, cred ca toti copiii sunt minunati si merita sanse. Suntem foarte mandri de parcursul Evei in acest film. Este dovada ca a invatat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie sa te implici in ceea ce iti propui. Ea mereu spune ca este “primul” ei film. Timpul va demontra daca actoria este drumul ei”, a transmis Andra intr-un mesaj pe retelele sociale.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: andra

Partenerii Nostri