Site Cover (8)
Vedete Foto: Facebook/David & Catalin Maruta si Jean de la Craiova

Cum a reactionat Jean de la Craiova dupe ce s-a spus ca seamana cu fiul Andrei si al lui Catalin Maruta: “Voi, sa fiti in locul lor, nu e nasol?”

Articol scris de UTV Data publicării:

In ultima vreme familia Maruta a primit o serie de atacuri din partea internautilor. Micuta Eva a fost dur criticata pentru rolul pe care l-a jucat in filmul Tati Part Time iar David Maruta a fost tinta unor glume “fumate” care au iesit din nou la suprafata dupa multi ani.

Cum a reactionat Jean de la Craiova dupa ce s-a spus ca David Maruta seamana leit cu el

Manelistul a reactionat in propriul sau stil, luand totul in gluma, insa si-a atentionat si el fanii ca ar trebui sa incheie aceste glume de prost gust, conform VIVA!

“Terminati cu prostiile astea, cu Andra, copilul, e prea mult, multa istorie! Nu e bine, se supara si oamenii, voi sa fiti in locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treaba, oamenii seamana intre ei, ce treaba am eu? Va pupa Jean”, a transmis Jean de la Craiova pe TikTok.

Catalin Maruta a rabufnit, dupa ce s-a spus ca fiul sau, David, seamana cu Jean de la Craiova.

“Legat de fotografia care circula pe net. Oameni bun, poate unii dintre voi sunt parinti, poate unii dintre voi au parinti normali. Adica parinti care se duc la munca, parinti care isi vad treaba lor, care se gandesc sa aiba grija de copii, etc. Si pentru oamenii care scriu ca David seamana cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfactie, este o bucurie, va ajuta pe voi treaba asta, va face sa va simtiti mai bine?”, a spus Catalin Maruta.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: familie , catalin maruta

Partenerii Nostri