WhatsApp Image 2024-04-16 at 15.08.34
Vedete Foto:Facebook/Puya

Cum gestioneaza Puya relatia cu cele trei fiice ale sale. "Ma gandesc ce faceam eu la varsta lor si atunci ma calmez"

Articol scris de UTV Data publicării:

Puya si sotia sa Melinda se bucura de o familie frumoasa impreuna, avand trei fete de 12, 11 si 5 ani. Rapperul a dezvaluit in cadrul unui podcast cum este el in rolul de tata si ce a fost nevoit sa faca in timpul pandemiei.

Desi are o cariera solicitanta, Puya este tot timpul prezent in viata fetelor sale, incercand sa stabileasca reguli in educatia lor  tinand cont insa si de dorintele lor. Artistul spune ca nu si-a dorit nicidoata sa fie un parinte exigent si a incercat pe cat posibil sa tina cont de dorintelor fiicelor lui.
 
„Trebuie cumva sa faci un melanj intre principiile tale si cum e lumea de acum. E destul de greu. Eu zic ca nu (n.r. nu e exigent), ei zic ca da. Cred ca diferența asta dintre generatii a existat mereu si din fericire, eu am fost lasat sa fac ce vreau si atunci nu pot sa fac eu acum pe smecherul. Totdeauna ma gandesc ce faceam eu la varsta lor si atunci ma calmez” a declarat artistul in cadrul podcastului moderat de Damian Draghici.

 
„Nici nu poti sa-ti faci copilul neadaptat, sa ii impui niste reguli de care societatea nu mai tine cont (…) Foarte mult timp, copiii mei nu au avut telefoane. Pandemia le-a pus telefoanele in mana si aveam mereu discutia asta ca altii aveau si ele nu aveau si am zis sa o mai tin eu așa, pentru ca nu au ce sa discute cu aia (n.r. cu altii copii de varsta fetele lor)”, a mai spus artistul.

Etichete: puya , familie

Partenerii Nostri