Vedete

Cum se mentine Dua Lipa?

Articol scris de UTV Data publicării:

Dua Lipa a dezvaluit dieta pe care o urmeaza pentru a se mentine in forma si plina de energie. <3 Ochii si urechile pe Dua: 

„Beau multa apa pentru pielea mea. Iau vitamine si mult Omega 3. Nu mananc dupa ora 18.00. Postesc. Simt ca asta ma ajuta foarte mult si ca pielea mea arata incredibil. Cand mananc foarte tarziu, corpul meu nu functioneaza cu adevarat si dureaza mult sa proceseze alimentele si nu pregateste nimic bun pentru organismul meu”, a declarat Dua Lipa. 

Pop starul in varsta de 26 de ani a marturisit ca secretul dietei ei este sa atinga echilibrul potrivit intre sanatos si gustarile ocazionale. Pentru micul dejun, cele mai bune alimente sunt ouale sau fructele, urmate de o banana si unt de caju inainte de antrenament. La pranz, aceasta serveste salata de pui cu legume si un suc rece. Iar pentru cina alege intotdeauna legume și peste. 

„Incerc sa mananc cat mai sanatos posibil ori de cate ori pot. Nu sunt una care sa se opreasca sa se mai bucure de bunatați. Imi plac preparatele ”obraznice”, dar incerc sa ma limitez la zilele in care nu sunt la fel de ocupata, pentru ca daca mananc o gogoasa, de obicei, ma  pune într-o coma alimentara”, a mai spus Dua Lipa. 

Recent, aceasta a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care se bucura de un burger în timpul unei iesiri cu prietenii. Artista a demonstrat că echilibrul este cel mai important si ca nu trebuie sa elimini complet alimentele care te fac fericit. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: dua lipa

Partenerii Nostri