Ceremony honoring singer Cyndi Lauper with hand and foot prints
Vedete Foto:Profimedia Images/ Cyndi Lauper. Anuntul acestui turneu de adio coincide cu lansarea unui documentar despre cariera artistei.

Cyndi Lauper si-a anuntat retragerea din muzica. Artista pregateste un ultim turneu

Articol scris de UTV Data publicării:

Cyndi Lauper, cantareata celebrelor melodii "Girls Just Want to Have Fun" si "Time After Time", a anuntat un ultim turneu de adio pentru a-si incheia cariera live, conform News.ro.

In ceea ce va fi primul sau turneu major din ultimii zece ani, cantareata in varsta de 70 de ani va concerta in 23 de orase din Statele Unite si Canada, in perioada 18 octombrie - 5 decembrie, potrivit Live Nation.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ea va vizita mai intai Montreal, apoi Madison Square Garden din New York, orasul sau natal, in 30 octombrie, inainte de a-si incheia turneul final la United Center din Chicago.

Celebra pentru melodii precum "True Colors" si "All Through the Night", Cyndi Lauper s-a facut cunoscuta in anii 1980. De atunci, ea a vandut peste 50 de milioane de discuri in intreaga lume.

De-a lungul carierei sale, cantareata a primit doua premii Grammy, un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru interpretarea sa din serialul "Mad About You" in 1995 si un premiu Tony pentru cea mai buna coloana sonora originala pentru musicalul "Kinky Boots".

Cyndi Lauper este unul dintre putinii artisti care au castigat trei dintre cele patru premii americane majore din industria de divertisment. In 2018, albumul ei de debut "She's so Unusual", lansat in 1983, a fost adaugat si in Registrul National de Inregistrari al Bibliotecii Congresului SUA.

Anuntul acestui turneu de adio coincide cu lansarea unui documentar despre cariera artistei. Lungmetrajul, intitulat "The Canary Sings", va fi disponibil incepand de miercuri, 5 iunie, pe Paramount+.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: turneu

Partenerii Nostri