Vedete

De ce au ales Selena Gomez si Cara Delevingne sa-si faca matching tatoos?

Articol scris de UTV Data publicării:

Selena Gomez a vorbit despre modul in care prietena ei, Cara Delevingne, a inspirat-o cu cel mai recent tatuaj al sau de pe spate.

In decembrie, actrita a aparut cu trandafirul tatuat  in stil acuarela. Floarea roz a fost plasata pe partea superioara a spatelui, iar o zi mai tarziu, Cara a dezvaluit ca si-a facut acelasi tatuaj plasat, insa, pe cutia toracica.

In timpul unei aparitii la "Live cu Kelly si Ryan", fondatoarea Rare Beauty a fost intrebata ce a inspirat designul celui mai mare tatuaj pe care artista il detine.

„Inseamna cateva lucruri diferite”, a explicat Gomez. „Eu si Cara, una dintre cele mai bune prietene ale mele, aveam 16 ani cand am cunoscut-o, imi spune Rosebud. Deci, este o porecla si mi-am dorit intotdeauna un trandafir. Acum, am unul si imi place.", a continuat Selena.

Gazda Kelly Ripa a intrebat-o pe Gomez daca are mai mult de un matching tatoo.

"Da, am!" a impartasit ea. „De fapt, am mai multe tatuaje cu oameni care au lasat sincer o amprenta semnificativa in viata mea. Am unul cu (partenera ei  de compozitie) Julia Michaels, mama mea si cei mai buni prieteni ai mei.”, a incheiat Selena.

 

Partenerii Nostri