crbl8
Vedete

De ce s-a intors CRBL in Romania, dupa cativa ani petrecuti in Spania: “Nu am cum sa renunt la tara mea”

Articol scris de UTV Data publicării:

CRBL a anuntat acum cativa ani ca si-a vandut toate bunurile din Romania si s-a mutat in Spania alaturi de familia lui. Sase ani a facut naveta intre cele doua tari, iar in cele din urma a decis sa se intoarca acasa. Intr-un interviu pentru VIVA!, artistul a vorbit despre dragostea lui pentru plaiurile mioritice, dar si despre inceputul de an, care a fost unul bun.

CRBL nu va renunta niciodata la Romania

CRBL, pe numele sau real, Eduard Mihail Andreianu, a marturisit ca oriunde ar calatori, in orice colt de lume, tot acasa s-ar intoarce, acesta fiind si motivul pentru care dupa cativa ani petrecuti in Spania a decis sa revina acasa.

“Nu am cum sa renunt la tara mea, in ruptul capului. Pot sa calatoresc in tot felul de colturi ale lumii si sa ma asez pentru o perioada, dar sa renunt la Romania este imposibil”, a declarat CRBL pentru VIVA!

“Au fost colegi care au lasat in urma Romania, dar nu e cazul meu. Am fost plecat, am vazut cum e, m-am distrat, m-am relaxat, dar nu am cum sa renunt la tara mea. O sa fie mult mai bine anul acesta, pentru ca am pregatit multa muzica, am ramas putin in urma. Am tot calatorit de colo, colo si in 2023 am ramas in urma. 2024 este doar muzica, in primul si in primul rand, si cateva surprize interesante. Am asa un entuziams de la 1 ianuarie, pentru ca 2024 a inceput lunea. Si, cum de luni ma apuc de orice, chiar de luni m-am apucat. Si de partea sportiva si de partea muzicala creativa. O sa fie un an extraordinar”, a mai dezvaluit artistul.

Etichete: crbl

Partenerii Nostri