Vedete

Demi Lovato a dezvaluit ca este non-binara!

Articol scris de UTV Data publicării:

Demi Lovato continua sa ramana pe lista celor mai controversate artiste de peste ocean, mai ales dupa ultima dezvaluire pe care a facut-o recent pe online.

Mai exact, Demi a postat un video pe Twitter prin intermediul caruia le dezvaluie fanilor ca este o persoana non-binara, luand decizia de a-si schimba pronumele. Astfel, de acum incolo, apropiatii i se vor adresa cu “they/them” (ei/ele).

''Astazi este o zi cand sunt atat de fericita sa imi impart mai mult din viata cu voi toti. Sunt mandra sa va anunt ca ma identific drept non-binara. Imi voi schimba oficial pronumele in "they/them". Am ales pronumele neutre ca gen pentru ca reprezinta cel mai bine fluiditatea pe care o simt in expresia genului meu.”

Cat despre motivul pentru care a luat aceasta decizie? Ei bine, artista spune ca a venit dupa un an greu, “dupa mult timp de vindecare si auto-reflectie aspira sinelul si identitatii de gen”.

"Simt ca asta reprezinta cel mai bine fluiditatea pe care o resimt in exprimarea genului meu.", a spus Demi Lovato pe Twitter.

Mai mult, artista a vorbit public despre asta in semn de compasiune fata de persoanele care se identifica la fel, insa nu pot impartasi lumii din motive de siguranta personala.

"Fac asta pentru cei care nu au reusit sa impartaseasca cine sunt cu adevarar celor dragi. Va rog sa continuati sa traiti în adevarurile voastre si sa stiti ca va trimit multa dragoste.", le-a transmis Demi Lovato fanilor sai.

Cu alte cuvinte, Demi Lovato nu se mai identifica drept femeie sau apartinatoare a sexului feminin, ci este o persoana non binara, deci nu se identifica drept femeie sau barbat si nu se conformeaza normelor de gen.

Genul non-binar include multiple identitati de gen, care nu se incadreaza in modelul clasic masculin-feminin. Acest gen exista inca din anul 400 inainte de Hristos, in India, cand populatia Hrijas nu se identifica sub nici un gen.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din , utv , demi lovato , unews

Partenerii Nostri