Vedete

Demi Lovato a suferit trei accidente vasculare in urma supradozei din 2018

Articol scris de UTV Data publicării:

Demi Lovato a dezvaluit recent ca a suferit trei accidente vasculare cerebrale si un atac de cord, in urma supradozei aproape mortale din 2018.

Toul a iesit la iveala dupa ce teasearul documentarului despre viata acesteia, intitulat Demi Lovato: Dancing With the Devil, a fost lansat pe YouTube.

In teaser, Demi a dat de inteles ca a ajuns la supradoza din cauza faptului ca s-a inchis in ea si nu a vorbit cu nimeni despre problemele ei de la acea vreme, ajungand astfel sa-si puna viata in pericol. ''De fiecare data cand suprimi o parte din tine, aceasta se va revarsa.''

Amintindu-si experienta traumatizanta, in care aproape ca isi pieduse viata, Demi a marturisit: ''Am avut trei accidente vasculare cerebrale, am suferit un atac de cord. Medicii mei mi-au spus ca mai am 5-10 minute de trait.

Documentarul vine la pachet si cu piese noi semnate de Demi Lovato, una dintre ele auzindu-se deja in teaserul lansat.

Cat despre prezentul lui Demi? ''Renasc, o iau de la capat'', a declarat aceasta.

''Am avut o multime de vieti, ca si pisica mea. Sunt la a noua viata. Sunt gata sa ma intorc sa fac ceea ce-mi place, adica sa fac muzica. Nu-mi traiesc viata pentru alti oameni, sau pentru statutul lor, sau pentru comentariile lor de pe Twitter'', a continuat cantareata.

Mai mult, se pare ca Demi va vorbi in documentar si despre fostul ei logodnic, Max Ehrich, implicit despre despartirea acestora care a avut loc anul trecut, dar va scoate la iveala si alte lucruri din viata ei personala, vorbind deschis despre evenimentele care au dus-o la supradoza. Mai mult, in documentar isi vor face aparitia atat membrii familei, cat si prietenii apropiati, precum Christina Aguilera si Sir Elton John, care au spus: ''Cand esti tanar si esti faimos, Doamne, e foarte greu''.


Demi Lovato: Dancing With the Devil va deschide Festivalul de Film South by Southwest, pe 16 martie.

Etichete: andreea din , utv , demi lovato , unews

Partenerii Nostri