demi
Vedete

Demi Lovato e din nou singura!

Articol scris de UTV Data publicării:

Demi Lovato si Max Ehrich au pus punct relatiei lor la doar doua luni dupa si-au anuntat logodna!

"A fost o decizie grea, dar Demi si Max au ales sa mearga pe drumuri diferite si sa se focuseze mai mult pe cariera."- a spus o sursa a cantaretei pentru People. "Isi poarta mult respect si iubire unul celuilalt si apreciaza timpul petrecut impreuna"- a continua sursa.

Fanii lui Demi au inceput sa speculeze despartirea in momentul in care mai multi membrii apropiati artistei ar fi incetat sa-l mai urmareasca pe actor pe Instagram. Dupa spusele fanilor, sora lui Demi, Dallas Lovato ar fi una dintre aceia.

Se pare ca membrii familiei Lovato ar fi fost destul de suspiciosi cu privire la intentiile sincere ale lui Max; "Oamenii apropiati artistei si-ar fi exprimat ingrijorarea si au fost destul de ezitati fata de Max"- a spus un apropiat al familiei.

Relatia celor doi era la inceput in luna martie, acestia nu au confirmat exact cand au inceput sa petreaca timp impreuna, insa stim ca lucrurile au evoluat rapid intre cei doi, alegand sa-si petreaca carantina impreuna si aparand frecvent impreuna pe retele de socializare.

Noi speram ca probleme in paradis se vor rezolva si ca Demi isi va gasi fericirea! D

Partenerii Nostri