The Teen Vogue Summit 2019: On-Stage Conversations And Atmosphere
Vedete LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 02: Demi Lovato speaks on stage at the Teen Vogue Summit 2019 at Goya Studios on November 02, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images for Teen Vogue)

Demi Lovato este insarcinata?! Vezi ce se ascunde in spatele pozei de pe Instagram

Articol scris de UTV Data publicării:

Vedeti si voi ce vedem si noi? Da, este Demi Lovato care pare a fi insarcinata. What? Deja? Nu, linistiti-va, nu e pe bune, desi ne-am fi bucurat pentru ea, ce-i drept. Mai ales ca si-a oficializat recent relatia cu modelul Austin Wilson.

Artista a ridicat muuulte semne de intrebare, dupa ce a postat pe Instagram o poza in care are burtica de gravida, cu descrierea Real or Fake?.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bun, pana aici, la prima vedere, ai fi zis ca sunt sanse sa ne faca o surpriza, insa daca stai mai bine si citesti atent TOATA descrierea si cand zic asta ma refer la hashtag-uri, ai sa vezi ca Demi a adaugat #WillAndGrace si #MeetJenny, ceea ce ne-a dat de inteles ca este vorba, de fapt, despre rolul lui Jenny, pe care il joaca in sitcom-ul american de comedie Will & Grace.

Aceasta va fi prima aparitie TV, intr-un asemenea show, de la cel de-al doilea sezon din From Dusk Till Down: The Series, din 2015.
Productia actuala in care joaca artista va aparea pe marile ecrane in 2020, alaturi de Rachel McAdams, Will Ferrell, Dan Stevens si Pierce Brosnan.

Totusi, dincolo de faptul ca acea burtica este fake, recunoastem ca rolul de mamica o prinde perfect pe Demi. Nu-i asa?

Etichete: demi lovato

Partenerii Nostri