Vedete

Demi Lovato: “Mi-am pierdut virginitatea in urma unui viol”

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce Demi Lovato a dezvaluit, prin intermediul documentarului ''Demi Lovato: Dancing with the Devil'', care a deschis marti festivalul South By Southwest (SXSW), faptul ca suferit trei atacuri cerebrale si un infract, in urma supradozei din 2018, aceasta scoate la iveala noi dezvaluiri socante legate de adolescenta si perioada in care filma pentru Disney Channel.

Mai exact, Demi Lovato a dezvaluit faptul ca si-a pierdut virginitatea in urma unui viol, cand avea doar 15 ani.


„Ştiu ca ce urmeaza sa spun va soca. Dar cand eram adolescenta am fost intr-o situatie similara, mi-am pierdut virginitatea in urma unui viol", a spus Demi Lovato.

Mai mult, desi nu i-a dezvaluit identitatea agresorului, Demi a precizat ca totul s-a intamplat cand ''era membra a acestui grup Disney” si isi aminteste ca a fost nevoita sa stea langa cel care a violat-o “tot timpul” pe perioada filmarilor si cu toate ca agresorul a fost denuntat, acesta nu parea a fi afectat.

“Demi Lovato: Dancing with the Devil” este o serie documentar pe YouTube, care se concentreaza pe supradoza de fentanil din 2018 şi pe lupta vedetei cu aceasta. dependenta.

Partenerii Nostri