Vedete

Demi Lovato: "O alta zi, o alta vizionarea a OZN-urilor."

Articol scris de UTV Data publicării:

Ai auzit bine! Daca pana acum Miley Cyrus era cea care afirma pe social media ca a vazut OZN-uri, alfla ca si Demi Lovato spune acelasi lucru! Totul a iesit la iveala dupa ce artista a postat un video pe contul ei de Instagram, in care se observa doua puncte, asemanatoare unor stele care palpaie,  care apar si dispar de pe cer, in timpul zilei.

"O alta zi, o alta vizionarea a OZN-urilor. Vin!", este mesajul ce se aude pe fundalul filmuletului postat. Mai mult, inainte ca Demi sa faca publica filmarea, aceasta si-a manifestat interesul pentru extraterestii in podcast-ul pe care l-a avut cu Kesha, podcast care face parte din seria "kesha and the creepies".

"Incerc sa-mi conving toti prietenii si membrii familiei sa mediteze cu scopul de a chema extraterestrii pe pamant. Este noul meu hobby, datorita lui Demi Lovato" - a spus Kesha.

In conversatia lor, Lovato isi amintise ca a petrecut timp in Joshua Tree, California, alaturi de Dr. Steven Greer, „una dintre cele mai importante autoritati ale lumii in ceea ce priveste inteligenta extraterestra". „Ceea ce s-a intamplat a fost ca am vazut aceasta lumina foarte puternica. Acest glob albastru a continuat sa pluteasca in fata noastra la 200-390 de m distanta”, a spus Lovato in acel moment.

Well, asteptam mai multe filmulete si mai multe detalii, Demi!

Partenerii Nostri