demi
Vedete

Demi Lovato: "Vreau ca oamenii sa urmareasca acest proiect nou!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Demi Lovato va da startul primei sale serii de podcasturi care va aborda subiecte precum identitatea, sanatatea mintala, creativitatea si drepturile comunitatii LGBTQIA+.

Proiectul "4D with Demi Lovato" va debuta pe 19 mai, pe mai multe platforme de streaming si va avea invitati precum Chelsea Handler, Jane Fonda si Jameela Jamil.

"Traind in dimensiunea a 4-a inseamna sa fii constient de timp si spatiu, dar pentru mine asta inseamna sa am conexiuni si discutii care depasesc subiectele abordate in mod constant. Asta e telul meu cu acest podcast."- a spus Demi intr-o conferinta de presa.

Artista a vorbit si despre ce-si doreste sa le ofere ascultatorilor sai: "Vreau ca oamenii care urmaresc acest proiect nou sa invete lucruri noi de la experiti despre diverse subiecte si sa creez discutii sanatoase care sa cultive mai multe compasiune."- a incheiat cantareata.

De asemenea, Demi lucreaza, in paralel, la o serie documentar despre OZN-uri, pe nume"Unidentified with Demi Lovato", care va debuta in curand pe platforma de streaming Peacock.

Abia asteptam sa vedem ce ne-a pregatit artista, pentru ca suna tare interesant ce ne-a povestit pana acum despre viitoarele ei proiecte! <3
So, stay tuned! :D

Partenerii Nostri