Celebrity Selfies
Vedete Foto:ProfiMedia Images

Demi Moore, despre starea de sanatate a lui Bruce Willis

Articol scris de UTV Data publicării:

Actrita Demi Moore a fost invitata in emisiunea “Good Morning America” si a vorbit despre starea de sanatate a lui Bruce Willis, de care a divortat in urma cu mai bine de 20 de ani, conform news.ro

In timp ce vedeta isi promova noul serial “Feud: Capote vs The Swans”, ea a facut o actualizare a starii de sanatate a lui Bruce.

“Cred ca, date fiind circumstantele, se simte foarte bine”, a spus Demi Moore in cadrul emisiunii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

In 2022 s-a anuntat ca Willis se retrage din cariera sa de actor din cauza unor probleme cognitive. De atunci, el a fost diagnosticat cu dementa frontotemporala (FTD), care este o afectiune cerebrala progesiva.

“Ceea ce voi spune este ceea ce le spun copiilor mei, si anume ca este important sa ii intalnesti acolo unde se afla si sa nu te agati de ceea ce nu este. Pentru ca exista o mare frumuseste si bucurie si iubire in asta”, a declarat Demi Moore in emisiunea “Good Morning America”

Fostul cuplu a divortat in 2000 si au trei fiice impreuna, Rumer, Scout si Tallulah. Cu toate acestea Moore si Willis au continuat sa impartaseasca in mod amiabil experientele familiale de-a lungul anilor.

Bruce Willis este casatorit de mai bine de 16 ani cu Emma Heming Willis, cu care are doua fiice, Mabel si Evelyn.

Etichete: bruce willis , demi moore

Partenerii Nostri