did
Vedete

Diddy: "M-am trezit si aveam 15 gandaci pe fata"

Articol scris de UTV Data publicării:

Nu e niciun secret faptul ca mogulul Diddy are un stil de viata luxos si traieste fix cum isi doreste! Hahahah, am facut si-o rima!

Rapperul a tinut sa mentioneze pe social media ca nu a ajuns la stilul asta de viata usor, ba chiar a fost nevoite sa munceasca foarte mult pentru a obtine tot ce are astazi.

 Intr-o postare pe Instagram, Diddy a vorbit despre cum a ajuns sa obtina tot ceea ce are si ne-a aratat cat de frumoasa e viata lui, dar si cat de greu a fost sa ajunga aici. Boys & gurlz, luati un pix si notati sfaturi de viata de la unul dintre cei mai tari rapperi din industrie!

„Intr-o zi din copilarie, m-am trezit si aveam 15 gandaci pe fata. In acel moment am zis, in niciun caz, refuz sa traiesc asa. Munceste mult si ai incredere in visele tale nebune. NU TE MULTUMI NICIODATA CU CEEA CE AI.” - a fost sfatul lui Combs.

Diddy activeaza in industrie din 1990, dar s-a retras din muzica pentru a dedica timp familiei si dezvoltarii personale.

„Si tu poti manca un mango, avand oceanul drept curte. Nu e nimic special. Doar vreau mult asta, intelegi? Nu ma voi lasa sa nu am parte de acel mango, muncesc din prea, stii ce zic?”- a mai adaugat rapper-ul.

Well, dupa cum spune si Rihanna „Work, work, work , work ,work”, guyz!

Cam asta e secretul se pare! <3

Etichete: lifestyle , andra brebu , diddy

Partenerii Nostri