Vedete

Dr. Dre a ajuns la terapie intensiva dupa ce a suferit un anevrism cerebral

Articol scris de UTV Data publicării:

Dr. Dre a fost adus de urgenta  la spitalul Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles dupa ce a suferit un anevrism cerebral.

Potrivit TMZ, producatorul a fost internat luni la sectia de terapie intensiva, timp in care a fost stabilizat de catre medici. Ulterior acesta a fost supus mai multor investigatii pentru a afla cauza anevrismului.

In prezent, rapperul si producatorul Dr. Dre in varsta de 55 de ani este in afara oricarui pericol, starea lui fiind stabila. ''Este ok. Este lucid.'', au declarat cateva surse apropiate lui.

Desi nu se stie inca motivul degradarii starii lui de sanatate, fanii cred ca divortul de sotia sa Nicole Young, care cere aproape 2 milioane de dolari pe luna pensie alimentara pentru cei doi copii pe care ii au impreuna, plus 5 milioane de dolari taxe de judecata, se afla printre motivele principale care i-ar fi putut cauza lui Dre un anevrism cerebral.

Pentru a-si linisti fanii si colegii de breasla, Dr. Dre a facut o postare pe Instagram, prin care a anuntat pe toata lumea ca se simte bine si este bine ingrijit de doctori, sperand sa fie externat cat mai repede.

Postarea a devenit imediat virala, strangand peste 1 milion de aprecieri, ca sa nu mai spunem ca multe vedete, printre care Snoop Dogg, Missy Eliot, Ice Cube si multi altii, i-au transmis gandurile bune si i-au indemnat si pe altii sa o faca.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dr. Dre, be safe!

Etichete: utv , unews , dr. dre

Partenerii Nostri