dua-Lipa
Vedete

Dua Lipa va juca in thriller-ul "Agylle"!

Articol scris de UTV Data publicării:

E oficial, Dua Lipa isi face debutul in film! Yuhuuuu!

Se pare ca artista nu vrea sa se opreasca din a da cu fire, prea curand, asa ca, dupa ce luna trecuta a devenit oficial imaginea brand-ului Versace, acum Dua se pregateste sa joace in thriller-ul „Agylle”.

Filmul este produs si regizat de Matthew Vaughn, iar din distributie fac parte multe nume cunoscute precum Samuel L. Jackson, Henry Cavill, Bryan Cranston, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Catherine O’Hara si John Cena.

Cat despre film si actiunea lui , aceasta este bazata pe un roman, cu acelasi nume, care urmeaza a fi lansat de catre Ellie Conway in 2022. Vom urmari povestea „celui mai faimos spion din lume”, o aventura palpitanta si intriganta, care sa te tina cu sufletul la gura.

„Cand am citit prima oara draft-ul manuscrisului, am simtit ca am parte de cea mai incredibila si originala poveste cu spioni, de la romanele lui Ian Fleming, lansate in anii '50. Filmul asta va reinventa filmele cu spioni”- a spus regizorului.

Cat despre Dua Lipa, sa stiti ca nu va fi doar actrita, artista se va implica si in coloana sonora a filmului, so abia asteptam sa ascultam ce si cum. Filmarile vor incepe in Europa, in august 2021!

Stiuuu, stiu ca nu mai aveti rabdare, nici noi, dar suntem sigur ca o sa ne bucuram de Dua in calitate de actrita, asa ca, merita asteptarea!

Etichete: dua lipa , andra brebu , movie , agylle

Partenerii Nostri