Vedete

E oficial! Pete Davidson si Kim Kardashian sunt impreuna! ''Sunt foarte fericiti si vor sa vada unde poate duce asta.''

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca mai avea cineva dubii cu privire la posibila idila dintre Kim Kardashian si Pete Davidson, iata ca, in sfarsit, ''s-a facut lumina''!:)) Da, e oficial, cei doi sunt impreuna!

Confirmarea a venit odata cu ziua de nastere a lui Pete, care a implinit recent 28 de ani! Happy Birthday boy! Revenind la subiectul nostru amoros, Pete si-a petrecut ziua de nastere alaturi de Kim Kardashian, in casa lui Kris Jenner. Mai mult, se pare ca ar fi fost vorba de o petrecere surpriza organizata chiar de Kim. Oh weeeelll!

„Sunt foarte fericiti si vor sa vada unde poate duce asta. Pete i-a spus ca nu vrea sa se intalneasca cu nimeni altcineva. Ea le spune unora ca nu e foarte serios ce e intre ei, dar nu se mai vede cu altcineva…incearca sa nu faca o mare chestie din asta, dar e super atrasa de el. E innebunita dupa el si e foarte emotionant pentru ea”, a declarat o sursa apropiata pentru E!News.

Mai mult, poza care a confirmat totul este cea postata de Pete, pe contul lui Instagram, in care apare alaturi de Kim si de mama acesteia. Love is in the air, fratilor! Fac o mica paranteza aici... oare care e treaba cu baiatul asta? Zic asta, deoarece, nu stiu daca ati observat, dar mai toate fetele care au trecut pe la SNL si au colaborat cu acesta, in cele din urma, au fost fascinate de el. Atat de  sarmant sa fie Pete? Baieti, luati aminte! :))

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gata, am inchis paranteza! Acum revin la o alta confirmare a faptului ca relatia lor e pe bune si anume o alta fotografie postata, de aceasta data de rapperul Flavor Flav,  in care apare alaturi de Pete, Kim si Kris Jenner.

De asemenea, o alta sursa a declarat: „Chiar si atunci cand se afla pe coaste diferite, Kim si Pete sunt in legatura. Ei incep sa se cunoasca mai bine si se inteleg foarte bine. Kim iubeste ceea ce se intampla între ei. El este foarte amuzant, distractiv si o face pe Kim fericita. Inca se intalnesc si se bucura de asta. Îi face complimente lui Kim si ei ii place”
 
Totusi, ce parere are domnul Kanye West despre toate astea? Pai, potrivit publicatiei She Knows, acesta ar fi foarte deranjat aparitiile lui Kim alaturi de un alt barbat, din cauza faptului ca „nu da bine pentru familia lor si nici pentru ea sau in ochii lui Dumnezeu”. Toate astea, deoarece Kim se afiseaza in public tinandu-se de mana cu un alt barbat inainte de a finaliza divortul cu Kanye, motiv pentru care acesta a si rugand-o „sa se abtina” de la a mai face asta pana la semnarea actelor. 

Kanye, de ce nu recunosti ca esti putin... mai mult... gelos? :)) 

 

Partenerii Nostri