Vedete

Ed Sheeran a fumat cu Snoop Dogg pana cand “si-a pierdut vederea”

Articol scris de UTV Data publicării:

Ed Sheeran a fost la show-ul lui Snoop Dogg din Melbourne in martie, iar dupa show Ed si Russell Crowe au fost invitati de rapper in backstage. Zis si facut, cei trei s-au intalnit in culise iar dupa cum bine stiti reputatia lui Snoop Dogg, acesta a venit bine echipat iar Ed nu a putut sa il refuze, conform Daily Mail.

Cantaretul a fost invitat la podcast-ul lui Conan O’Brien unde a recunoscut ca mereu a vrut sa fumeze cu Snoop Dogg, desi el nu fumeaza in general, considera ca este un lucru pe care trebuie sa il bifezi in viata.

 

“Eu nu prea fumez dar eram in backstage cu Snoop Dogg si prietenii lui iar ei au inceput sa paseze blunt dupa blunt dupa blunt. Eu doar priveam si ma gandeam ca nu am cum sa il refuz pe Snoop Dogg daca ma intreaba daca vreau si eu un fum. Nu a trecut mult timp si a venit intrebarea: Vrei si tu? Iar eu am luat un fum si nu ma simteam rau deloc, am zis hai sa mai incerc, si am mai luat putin, inca putin si inca putin. Imi aduc aminte ca ma uitam la Snoop si eram la modu: “eu nu te mai vad, mi-am pierdut vederea”, a povestit Ed Sheeran in cadrul podcastului.

In aceeasi seara, Snoop Dogg i-a facut un cadou lui Ed Sheeran, un lant cu Death Row, clipul este mai jos.

Partenerii Nostri