Vedete

Ed Sheeran dezvaluie ca unul dintre episoadele South Park i-a ''distrus'' viata. Afla motivul!

Articol scris de UTV Data publicării:

Ed Sheeran a reflectat recent asupra unui episod din South Park care se pare ca i-ar fi „distrus” viata. Ooook! Hai sa vedem de ce spune asta! :))

Well, in timpul unui interviu pentru Slam Radio, Ed Sheeran a sustinut ca americanii nu stiau despre stereotipurile legate de parul rosu pana la aparitia unui episod al serialului animat South Park, in 2005.

„A avea parul rosu in Anglia a fost intotdeauna ceva semnificativ pentru oameni, era atat de special incat unii oamenii erau in stare sa iti dea in cap doar pentru a pune mana pe podoapa capilara, dar nu a insemnat niciodata ceva de genul in America, evident. Oamenii nu au stiut niciodata ce este ghimbirul in America, spre exemplu.", spune Ed.

Revenind la Sounth Park, afla ca episodul scris de Trey Parker il infatiseaza pe personajul principal Eric Cartman facand o prezentare la scoala despre o afectiune  care ii facea pe copii sa aiba pielea palida, parul roscat si fara suflet.

„Acel episod din South Park mi-a distrus viata”, a continuat in gluma Ed. „Mergeam in America si toata lumea spunea: << Iti iubesc parul, omule.>> Și am spus: << Doamne, oamenilor chiar le place parul meu?>> Si apoi imi amintesc ca a aparut acel episod si doar la asta ma gandeam cand calatoream in lume.'', a dezvaluit Ed Sheeran.

Totusi, in ciuda problemelor sale cu episodul, Sheeran a spus ca inca este un fan infocat al serialului si spera sa-i dea voce unui personaj in viitor.

Etichete: utv , unews , ed sheeran , south park

Partenerii Nostri