Vedete

Ed Sheeran se lasa de muzica daca este gasit vinovat

Articol scris de UTV Data publicării:

Ed Sheeran a spus ca se lasa de muzica daca este gasit vinovat in procesul de plagiat.

Artistul trece printr-o perioada agitata, este acuzat ca a copiat celebra piesa “Let’s Get It On” de la Marvin Gaye si a compus melodia “Thinking Out Loud”. Ed este dat in judecata pentru 100 de milioane de dolari pentru drepturi de autor.

“Daca se intampla asta, am terminat, nu mai fac muzica”, a spus muzicianul in fata instantei din Manhattan, conform Daily Mail.

“Ma simt insultat, mi-am dedicat toata viata muzicii iar acum simt ca cineva incearca sa imi fure tot ce am cladit”, a adaugat artistul.

Sheeran este dat in judecata de mostenitorii lui Ed Townsend, un muzician si producator american care a scris impreuna cu Marvin Gaye la piesa “Let’s Get It On”.

Cei din familia Townsend spun ca refrenul piesei “Thinking Out Loud” este similar cu cel al piesei “Let’s Get It On”, cele doua melodii folosesc aceeasi progresie de corzi, sustin ei.

Mai mult decat atat, in anul 2015 copii lui Marvin Gaye l-au dat in judecata pe Robin Thicke si pe Pharrell Williams pentru drepturi de autor si au castigat in instanta 5 milioane de dolari. Juriul i-a gasit vinovati pe cei doi artisti care ar fi copiat piesa “Got To Give It Up” si au facut propriul hit, “Blurred Lines.”

Etichete: ed sheeran , judecata

Partenerii Nostri