5f4f178221790
Vedete

Ed Sheeran si sotia sa, Cherry, sunt in culmea fericirii dupa ce au devenit parinti!

Articol scris de UTV Data publicării:

Ed Sheeran și sotia sa sunt in culmea fericirii dupa ce au devenit părinți. Vestea a venit odata fotografia postata de Ed Sheeran pe contul lui de Instagram, in care apare o paturica si niste sosete de bebelus.

Cat despre numele fetitei, acesta este Lyra Antartica Seaborn Sheeran, primul nume fiind inspirat din „His Dark Materials”, seria de carti fantastice de Philip Pullman, pe cand cel de-al doilea a fost inspirat din ultima calatorie a artistului in Antartica. De asemenea, acesta a declarat ca atat el, cat si sotia sa Cherry, sunt indragostiti de micuta.  Sooo cuuuuuute! 

„Buna! Un mesaj rapid din partea mea, am o veste personala pe care vreau sa v-o impartasesc cu voi... Saptamana trecuta, cu ajutorul unei echipe minunate, Cherry a nascut primul nostru copil, e frumoasa si sanatoasa, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran”. „Suntem complet indragostiti de ea”, a continuat el.

„Atat mama, cat si bebelusul sunt foare bine. Suntem in al noualea cer!”

In acelasi timp, artistul a tinut sa-si roage fanii sa le respecte intimitatea in aceste momente, promitandu-le ca se va reintoarce in curand cu vesti despre noua etapa din viata lui.

„Sper ca ne veti respecta intimitatea in aceste momente. Multa dragoste, ne vom revedea cand va fi timpul sa ma intorc. Ed x.”.

 Well, congrats guys! Abia asteptam sa o vedem pe micuta. Si voi, nu-i asa?

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri