Vedete

Ed Sheeran spune ca „aproape l-a ucis” pe Elton John în timpul filmărilor pentru videoclipul ''Merry Christmas''

Articol scris de UTV Data publicării:
Da, ai auzit bine! Ed Sheeran „aproape l-a ucis” pe Elton John în timpul filmărilor pentru videoclipul de Crăciun lansa recent.
 
Cum? Well, in timp ce discuta cu Zane Lowe de la Apple Music, Sheeran a vorbit despre incidentul care a avut loc în timp ce acesta era îmbrăcat într-un „Moș Crăciun sexy”.
 
"Tocmai am filmat un videoclip de Crăciun. Oh, frate. Aproape l-am omorât cu un clopoțel", i-a spus Sheeran lui Lowe.
 
„În videoclip, sunt imagini cu... Sunt îmbrăcat ca un fel de Moș Crăciun sexy și dau cu piciorul unui cadou, dar cadoul avea un clopoțel mare de metal deasupra. I-am arătat filmările azi in slow motion și clopoțelul a zburat pe lângă capul lui și aproape ca i-a spart capul.”, spune Ed. 
 
In timp ce clopotelul zbura prin aer, Sheeran a spus ca a avut un sentiment de teroare in tot corpul pana cand clopotelul a trecut de capul lui John.
 
"Dar, omule, videoclipul este sălbatic”, a continuat el. „Am parodiat toate videoclipurile muzicale mari britanice de Crăciun”
 
Mai mult, Ed i-a marturisit lui Lowe ca el si Elton planuiesc sa imparta profiturile din melodie si fiecare sa doneze banii catre  mai multe ONG-uri.
Etichete: utv , elton john , ed sheeran

Partenerii Nostri