Vedete

Ed Sheeran spune ca piesa ''Love Yourself'' nu ar fi avut acelasi succes daca nu ar fi fost cantata de Justin Bieber.

Articol scris de UTV Data publicării:
Well well, Ed Sheeran a declara recent ca piesa ''Love Yourself'' nu ar fi avut acelasi succes daca nu ar fi fost cantata de Justin Bieber. Asa sa fie?
 
Vorbind cu Jack Antonoff despre melodiile preferate pe care le-a scris de-a lungul timpului pentru alți artiști, el a spus în culisele Festivalului Audacy Beach din Florida: „Dupa parerea mea, cea care sparge barierele, ori de câte ori sunt la un concert si vreau sa cânt o piesa scrisa de mine,  pe care am dat-o altcuiva, ar fi „Love Yourself” a lui Justin Bieber, deoarece a avut un impact atat de masiv in cariera lui.”.
 
Artistul a mai adaugat: „Cred că este cea mai cunoscuta piesa a lui... oriunde în lume, dacă aș lua o chitară și aș cânta piesa asta, oamenii ar fi ceva de genul „Doamne, tu ai scris asta! (...) Oamenii mă intreaba mereu: ‘De ce nu ai păstrat piesa?’ Și, ca să fiu sincer, el avea atat de mult succes în acel moment încât cred că nu ar fi avut acelasi rezultat dacă as fi cântat-o eu (...) Justin a avut o perioada din viață in care a fost puțin... știi ce vreau să spun... Iar America adoră o poveste de revenire pe scenă.”
 
Între timp, Ed se gândește și la programul său de turnee și a dezvăluit recent turul „Mathematics” – care începe la Dublin în aprilie 2022 – si se va intinde pe o perioadă de cinci ani.
 
Ed ne devazluie ca sotia sa Cherry Seaborn si fiica lor Lyra - pe care au adus-o pe lume in August 2020 - se vor alatura acestuia in turneele ce vor urma: "Imi iau familia cu mine. Fiica mea are un an și când va începe școala, o să vreau să mă stabilesc și nu o să vreau să merg într-un turneu mondial care va dura cinci ani."
 
Acesta a mai adaugat: "Așadar, acum este momentul să o fac. O voi face până când împlinește cinci sau șase ani și apoi mă opresc. Dupa care cred că voi merge în turneu doar în vacanțele ei școlare.".
Etichete: utv , justin bieber , unews , ed sheeran

Partenerii Nostri