Deep Fear UK Premiere
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Ed Westwick, Chuck Bass din "Gossip Girl", s-a logodit cu Amy Jackson

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul actor cunoscut pentru rolul sau din “Gossip Girl”, Ed Westwick, in varsta de 36 de ani, s-a pus in genunchi si a intrebat-o pe iubita lui daca vrea sa-i fie sotie. Totul s-a intamplat in Elvetia, o poveste de dragoste cu un peisaj de poveste.

Amy Jackson , in varsta de 31 de ani, este o actrita de la Bollywood iar raspunsul ei a fost un mare si sigur “DA!”. Cei doi au postat mai multe poze cu ei in costume de ski, in timp ce se imbratiseaza iar actrita isi etaleaza mandra inelul de logodna, imaginile de pe retelele sociale au facut inconjurul internetului.

“La naiba, DA!”, au scris cei doi in postarea de pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum s-au cunoscut Ed Westwick si Amy jackson

Actorul a cunoscut-o pe Amy in 2021 pe circuitul de curse din Silverstone iar de atunci au fost nedespartiti.

“Ed si Amy se potrivesc de minune. Amandoi se distreaza si sunt dedicati carierei. Se bucura de momentele petrecute impreuna si incearca sa se cunoasca cat mai bine”, a declarat o sursa apropiata pentru The Sun.

Cei doi si-au oficializat relatia in 2022 inainte de Ziua Indragostitilor, cand Amy a postat urmatorul mesaj pe retelele sociale:

“Happy Valentine’s Baby. Sunt recunoscatoare pentru rasatele fara sfarsit si pentru dragostea suprema, ma bucur ca esti in viata mea.”

Amy Jackson are un fiu dintr-o relatie anterioara

Actrita de la Bollywood a avut anterior o relatie cu un om de afaceri pe nume George Panayiotou. Cei doi s-au logodit in ianuarie 2019 si au devenit parintii unui baietel in luna septembrie a aceluiasi an.

Dupa doar doi ani ei au pornit pe drumuri separate, inainte ca relatia ei cu Ed sa inceapa mai tarziu in acel an.

Anul trecut cand actorul a fost intrebat despre casatorie si copii intr-un interviu pentru Hello!, Ed a spus: “Da! Imi doresc asta. Am crescut intr-o familie minunata. Parintii mei s-au iubit foarte mult pana la sfarsit. I-am idolatrizat iar relatia lor a fost una perfecta, asa imi doresc si eu.”

Actorul a povestit ca tatal sau a murit in urma cu 10 ani, iar mama sa a murit in sptembrie 2022, din cauza mezoteliomului, un tip de cancer.

Etichete: cuplu , casatorie

Partenerii Nostri