'The Fall Guy' film stills
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Aaron Taylor-Johnson

El este noul James Bond. Sotia lui Aaron Taylor-Johnson este cu 24 de ani mai in varsta

Articol scris de UTV Data publicării:

In ultima vreme se tot speculeaza cine va fi urmatorul actor care va interpreta celebrul spion James Bond. Pe lista favoritilor s-au aflat nume mari precum Idris Elba, Henri Cavill, James Norton sau Tom Hardy. Insa conform Daily Mail urmatorul James Bond va fi Aaron Taylor-Johnson.

Aaron a fost intrebat saptamana trecuta daca ar accepta rolul lui James Bond, actorul a raspuns fara sa stea pe ganduri: “Mi se pare incantator si minuntat ca oamenii sa ma vada in acest rol. O iau ca pe un mare compliment.”

Kendall Jenner and FKA twigs strip down for Calvin Klein's stunning Spring 2023 underwear campaign.

Cine este Aaron Taylor-Johnson?

Actorul este cunoscut din filme precum “Kick-Ass”, “Bullet Train”, “Nocturnal Animals” sau din seria “Avengers”. Urmatorul film in care va juca actorul este “The Fall Guys” alaturi de Ryan Gosling si Emily Blunt, premiera filmului este pe 3 mai.

USA. Aaron Taylor-Johnson  in a scene from (C)Universal Pictures new film : The Fall Guy (2024). Plot: Colt Seavers is a stuntman who left the business a year earlier to focus on both his physical and mental health. He's drafted back into service when th

Aaron Taylor-Johnson este casatorit cu o femeie cu 24 de ani mai in varsta

In ceea ce priveste viata personala, Aaron Taylor-Johnson, 33, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotia sa, regizoarea Sam Taylor-Johnson, in varsta de 57 de ani. Cei doi s-au cunoscut in anul 2008, pe platoul de filmare al filmului ‘Nowhere Boy’. La acea vreme Aaron abia implinise varsta de 18 ani in timp ce viitoarea lui sotie avea 42 de ani.

In ciudat diferentei de varsta dintre ei, dupa un an de cand s-au cunoscut, Aaron a cerut-o in casatorie pe Sam. Cei doi au impreuna doua fete, Wilda Rae, nascuta in iulie 2010 si pe Romy Hero, nascuta in ianuarie 2012.

Partenerii Nostri