Vedete

Elton John are propria papusa Barbie!

Articol scris de UTV Data publicării:

Ai auzit bine! Elton John are propria papusa Barbie, care a fost scoasa pe piata intr-o editie limitata, in colaborare cu Mattel si costa 50 de dolari!

Si sa o si detaliem putin zic: papusa are ochelari de soare, pentru ca asa cum stim cu totii, Elton poarta intotdeauna ochelari de soare atunci cand urca pe scena,  are si celebra palarie roz pe cap, cu care artistul a fost vazut la muuulte concerte, evident nu au cum sa lipseasca platformele, jacheta si pantalonii inscriptionati cu initialele artistului.

Ei bine, daca va intrebati cu ce ocazie s-a intamplat asta, afla ca papusa este un omagiu adus muncii si stilului celebrului artist, care s-a aratat a fi extrem de entuziasmat pentru cele intamplate. Credem si noi! <3

 

„Barbie este un icon, asa ca faptul ca a adus un astfel de omagiu muncii mele si stilului meu personal este o adevarata onoare. Sper ca ii va inspira pe fanii din toata lumea pentru a-si urma fara frica visele si potentialul nelimitat pe care-l au.”, a declarat Elton John penru Rolling Stone.

Etichete: elton john , unews , barbie

Partenerii Nostri