Vedete

Elton John si-a petrecut noaptea la spital dupa ce a alunecat in casa

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa o noapte petrecuta in spital, Elton John s-a intors la vila sa din Nisa. Artistul in varsta de 76 de ani a cazut in casa sa din sudul Frantei, ulterior a fost tratat pentru rani minore la departamentul ortopedic al centrului Princess Grace din Monaco.

"Elton s-a internat in spitalul local ca masura de precautie. In urma verificarilor, a fost externat imediat in aceasta dimineata si acum se afla la resedinta lui, avand o stare buna de sanatate", a declarat agentul de presa al starului britanic.

Potrivit BBC, Elton John isi petrece vacanta de vara in Franta alaturi de sotul lui, David Furnish, si de cei doi fii ai lor, dupa ce artistul britanic a incheiat in luna iulie turneul "Farewell Yellow Brick Road Tour".

Desi a marcat retragerea sa din turneele live, Sir Elton John nu exclude posibilitatea unor spectacole ocazionare in viitor.

Dupa lansarea albumului sau de debut in anul 1969, Elton John a reusit sa devina unul dintre cei mai iubiti muzicieni din Regatul Unit, muzicianul are cantece care se aud in toata lumea, unele din cele mai succes melodii, precum "Tiny Dancer"; "I'm Still Standing"; "Your Song" si "Are You Ready For Love?".

Etichete: elton john

Partenerii Nostri