Site Cover (13)
Vedete Foto:Instagram/Adi Istrate & Erika Isac

Erika Isac si Adi Istrate s-au despartit! "Nu-mi vine sa cred ce a putut sa debiteze lumea"

Articol scris de UTV Data publicării:
Adi Istrate si Erika Isac au format un cuplu timp de aproximativ doi ani si s-au cunoscut in cadrul unui concurs de muzica. Cei doi au fost de nedespartit si s-au sustinut reciproc mai ales in cariera, impartasind aceeasi pasiune pentru muzica.
 
Zvonurile ca cei doi nu mai sunt impreuna incepusera sa apara, dar dupa ce Erika a lansat piesa Macarena, in care atrage atentia asupra violentei impotriva femeilor, fanii s-au grabit sa comenteze ca acesta ar fi motivul despartirii.

 
Adi Istrate insa a simtit nevoia sa lamureasca lucrurile in cadrul unui live pe TikTok:

„Au fost o gramada de speculatii privind despartirea noastra. Unii au zis ca ne-am despartit din cauza piesei pe care a scos-o ea - „Macarena”. Altii au zis ca am batut-o eu. Nu-mi vine sa cred ce a putut sa debiteze lumea. Nu s-a intamplat nimic din chestiile astea. Pur si simplu așa am ales noi. Nu s-a batut nimeni cu nimeni, n-a inselat nimeni pe nimeni. Respectati-ne intimitatea. Ascultati-ne muzica in continuare. Nu trebuie sa facem din asta un tam-tam sau un scandal. Nu este vorba de asa ceva. Este doar o simpla despartire. Asa am ales noi sa facem.

Ma bucur ca piesa ei este pe locul intai acum in Romania in trending. Este un statement. Este un manifest. Ascultati-o in continuare. Ascultati-ne melodiile in continuare, indiferent de ce alegeri am avut noi. Asta este viata”, a zis Adi Istrate intr-un live pe TikTok.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: cuplu , erika isac , adi istrate

Partenerii Nostri