rares si erika isac
Vedete Foto:Instagram

Erika Isac si Rares au fost amenintati cu moartea inaintea unui concert la Medgidia. Evenimentul a fost anulat

Articol scris de UTV Data publicării:

Erika Isac, cunoscuta pentru mesajele feministe care au luat internetul cu asalt, a primit sambata (1 iunie) amenintari cu moartea inaintea unui concert din Medgidia. Nici Rares nu a fost crutat de aceste amenintari, interpretul piesei “Sambata seara” in colaborare cu Theo Rose a fost avertizat sa nu urce pe scena.

Artistii au depus plangere la politie, iar Primaria Medgidia a decis sa anuleze evenimentul, conform unui comunicat postat pe pagina lor de Facebook.

“ARTISTII INVITATI LA ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI AU PRIMIT AMENINTARI CU MOARTEA.

In jurul pranzului, Erika Isac si Rares au primit mesaje de amenintare cu moartea pe conturile de socializare. Cei doi au fost avertizati sa nu urce pe scena de la Medgidia. Atat managerul cat si artistii au informat organizatorii si, pentru ca au luat in serios aceste amenintari, au depus plangere la Politia din Medgidia.

In acelasi timp, Primaria Municipiului Medgidia a sesizat institutiile abilitate pentru a lua toate masurile necesare pentru siguranta artistilor prezenti la eveniment.

Condamnam ferm aceste atitudini si facem apel la calm, pentru ca Ziua Internationala a Copilului sa se desfasoare in liniste si siguranta. Asta deoarece trebuie sa fie o zi a bucuriei celor mici si nu un motiv de scandal si amenintari,” a declarat Primaria Municipiului Medgidia.

IPJ Constanta a transmis ca politistii din Medgidia au fost sesizati pe 1 iunie, in jurul orei 11:40, “de catre un barbat de 23 de ani, cu privire la faptul ca ar fi fost amenintat de o persoana necunoscuta pe o retea de socializare”.

“A fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de amenintare. Cercetarile continua pentru identificarea persoanei banuite si luarea masurilor legale”, au tranmis reprezentatii IPJ.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: concert , erika isac , rares

Partenerii Nostri