jh
Vedete

Este Justin Bieber agresiv? Afla ce a spus Hailey Bieber despre sotul sau!

Articol scris de UTV Data publicării:

Hailey Bieber a decis să vorbească despre cele mai recente zvonuri cu privire la relația dintre ea și soțul ei, Justin Bieber, in cadrul podcast-ului „4D with Demi Lovato".

Modelul a spus ca a obosit ca toata lumea sa-si dea cu parerea despre relatia ei: “Trebuie sa cunosti adevsrul din spatele fiecsrui lucru. Sunt atat de multe povesti care ma inconjoara - despre mine, despre Justin, despre noi.”.

Si totusi, sigur va intrebati de ce a a hotarat sa vorbeasca abia acum despre asta, well.. se pare ca un zvon recent a suparat-o foarte tare pe Hailey: „O poveste mi-a atras atentia in mod special, si anume cea care sustine ca Justin nu este dragut cu mine si se comporta urat. Este atat de departe de adevar. Este pur si simplu opusul.”, a continuat Hailey.

Daca nu stiti despre ce video e vorba, va zicem noi, cel din vara aceasta din Las Vegas unde parea ca Justin tipa la sotia lui.

„Sunt norocoasa sa spun ca sunt cu cineva care ma respecta si care ma face sa ma simt speciala in fiecare zi. Asa ca atunci cand vad povesti opuse de asta, imi zice "Ce-i asta?" Iar toti cei care ne cunosc ar spune acelasi lucru.”, a declarat modelul.

Hailey a recunoscut ca aceste barfe n-o fac sa se simta bine si o afecteaza, insa a invatat, in timp, ca adevarul e cel mai mare aliat al ei si o ajuta sa ignore gurile rele: „Daca ei mint si spun ca: „se simt groaznic in relatia lor”, ei bine,eu le zic ca adevarul este ca suntem obsedati unul dupa altul si ne distram minunat impreuna.”

Partenerii Nostri