maruta-familia
Vedete Foto: Familia Maruta

Eva Maruta este atacata dur pentru rolul din "Tati Part-Time". Catalin Maruta a avut prima reactie dupa valul de hate impotriva fiicei sale

Articol scris de UTV Data publicării:

Totul a inceput dupa ce fiica lui Catalin Maruta, Eva, a debutat pe marele ecran in filmul “Tati Part-Time”. Dupa vizionarea in cinematograf a peliculei, multi au admirat-o pe micuta actrita pentru talentul ei, dar a existat si un val de hate impotriva Evei Maruta.

Catalin Maruta a spus STOP! si a luat atitudine impotriva haterilor. Prezentatorul a explicat cum la varsta de doar 8 ani “abia incepi sa visezi” si este inuman sa ii tai aripile cuiva atat de inocent.

“Nu vrei reusi niciodata”, “Esti praf”, “Lasa-te de meserie”. Cine nu a auzit macar o data genul acesta de comentarii menite numai sa raneasca, sa distruga increderea de sine? Ca adulti, sa zicem ca ne-am obisnuit si, cu putin effort, sa nu le ascultam (intotdeauna). Din pacate, pot taia niste aripi cand ele sunt adresate unui copil care abia incepe sa viseze si crede ca totul este posibil. Ca parinti sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori sa reactionam la aceste derapaje. Nu e suficient sa ne intristam din cauza faptului ca exista rautate in lume, firesc este sa ne incurajam unii pe altii, sa vorbim cand avem ceva constructiv de spus – chiar si o critica, sa nu jignim fara sens. Mai presus de tot, suntem datori sa ne protejam si sa ne sustinem copiii”, a scris Catalin Maruta pe contul sau de Facebook.

Eva-maruta-si-catalain-maruta

Adela Popescu ii ia apararea Evei Maruta

In asentimentul lui Catalin Maruta au fost si alte persoane publice, care au simtit sa-i ia apararea micutei actrite. Printre vedetele care sunt de partea Evei Maruta se numara si Adela Popescu. Actrita s-a declarat de-a dreptul revoltata de rautate oamenilor, conform Viva.

Citeste si "filmul in care joaca Eva Maruta este numarul 1 in box office. "Tati Part-Time" sparge topurile."

“Eu chiar sunt foarte revoltata si chiar o sa fac si o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit si cu Dana si am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, ca nu e posibil asa ceva.

E foarte multa munca. Stiu ce inseamna presiunea regizorului, presiunea sa inveti atat de multe texte. Sunt putini oameni, mai ales copii, care inteleg aceasta conventie de a fi in fata camerei, de a intelege cum e cu luminca, sa respecti tot felul de indicatii, sa astepti replica, s-o dai cu sens. Sa fii credibil, sa intri in rol. Este ceva extrem de complicat.

(…)E mult spus trauma. Dar si eu am trecut printr-o poveste asemanatoare, cand eram un pic mai mare, e adevarat. Chiar s iatunci a fost foarte greu. Am jucat intr-un serial care nu a mers, iar insuccesul a fost asociat, desigur, cu mine, dar atunci nu existau retelele sociale. E mai dureros ca la un sportiv. Cand faci un act artisti si cineva iti spune ca nu e bine e ca si cum iti spune ca sufletul tau nu e bun”, a spus Adela Popescu.

maruta-familia-2
Etichete: familie , catalin maruta

Partenerii Nostri