Vedete

Fetty Wap rupe tacerea si vorbeste despre pierderea fiicei lui

Articol scris de UTV Data publicării:

Fetty Wap a vorbit recent, in cadrul unui live pe Instagram, despre moartea fiicei lui, Lauren Maxwell, in varsta de doar 4 ani, care a murit din cauza unei probleme de sanatate in urma cu o luna.

Rapperul a atins pentru prima oara acest subiect sensibil in public, rugandu-si fanii sa lase multe emoji-uri cu fluturasi in comentarii, pentru fiica lui, deoarece aceasta iubea fluturii.

''Daca mi-ati putea face o favoare, pur si simplu lasati toti fluturii in comentarii. Micutei mele ii placeau fluturii... si daca ati putea face asta, ar insemna mult pentru mine'', a spus el cu ochii in lacrimi in timp ce mii de emoji-uri cu fluturasi ''inundau'' ecranul.

''Va multumesc tuturor! Asta inseamna dragostea! Apreciez ca o faceti... Ar fi foarte fericita!'', a continuat acesta. 

Mai mult, tot in timpul live-ului, Fetty a impartasit fanilor un colaj de fluturi albastrii in timp ce intr-o mana tinea o poza cu fiica lui.
'' Fetita mea e fericita acum'', a spus Fetty inlacrimat. ''Micuta mea...'', a adaugat rapperul in timp ce saruta si strangea la piept poza ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: andreea din , utv , unews , fetty wap

Partenerii Nostri