Vedete

Fiica adoptiva a lui Eminem, Alaina Scott, s-a casatorit

Articol scris de UTV Data publicării:

Alaina Scott (30 de ani), fiica cea mare a lui Eminem, s-a casatorit cu iubitul ei, Matt Moeller, cu care se afla intr-o relatie de mai bine de noua ani. Cei doi si-au unit destinul in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Michigan.

Alaina, a purtat o rochie superba, o bentita din pietre pretioase si un voal lung. Alaturi de ea a fost sora ei vitrega, Haillie Jade, care a fost una dintre domnisoarele de onoare.

"9 iunie 2023 este pur si simplu una dintre cele mai bune zile din viata mea. In aceasta viata si in urmatoarea, sfuletul meu il va gasi intotdeauna pe al tau", a scris Alaina pe retele de socializare.

Mama fetei, Dawn Scott, este sora geamana a fostei sotii a lui Eminem, Kim. Aceasta a murit in ianuarie 2016, din cauza abuzului de droguri, la varsta de 40 de ani. Cu cateva luni inainte de moarte, ea a marturisit ca nu a primit nici un fel de ajutor din partea lui rapperului si a surorii sale.

In 2022 Eminem a adoptat-o pe Alaina dar cu toate acestea, a lipsit din imaginile postate pe social media din ziua nuntii iar asta a ridicat unele semne de intrebare din partea fanilor.

Etichete: eminem , alaina scott

Partenerii Nostri