sraphina facebook
Vedete Foto: Profimedia Images/Fin Affleck

Fiica lui Jennifer Garner si Ben Affleck in varsta de 15 ani, Seraphina Rose, si-a schimbat numele in Fin

Articol scris de UTV Data publicării:

Fiica in varsta de 15 ani a lui Jennifer Garner si Ben Affleck si-a facut prima aparitie oficiala sub o noua identitate si un nou nume, Fin, la o ceremonie de comemorarea a tatalui lui Jennifer, conform Dailymail.

Evenimentul a avut loc sambata la Christ Church United Methodist din Charleston, West Virgina, unde Fin si-a facut aparitia purtand un costum negru si o tunsoare scurta. Serviciul memorial a fost organizat in memoria bunicului decedat al lui Fin, William Jack Garner, si este prima aparitie publica pe care o face copilul celor doua celebritati sub noul sau nume.

Ben Affleck's daughter Seraphina has new punk pink hairdo

Buna ziua, numele meu este Fin Affleck

Cu toate acestea Fin a fost fotografiat cu noua tunsoare pentru prima oara acum doua luni dar inmnormantarea a reprezentat debutul oficial sub noul nume. Ceremonia a fost transmisa live pe Facebook si a omagiat viata lui William Jack Garner, care a murit la 85 de ani.

“Buna ziua, numele meu este Fin Affleck”, a spus copilul cand a ajuns la pupitrul bisericii dupa care a citit capitolul 16, versetul 8 din Cartea Proverbelor.

Fin Affleck este al doilea copil al lui Jennifer si Ben, avand o sora mai mare, Violet Anne (18 ani), si un frate mai mic, Samuel (15 ani). Desi parintii s-au separat in 2015 si au finalizat divortul din 2018, mentin o relatie buna de prietenie.

Mesajul induiosator postat de Jennifer Garner

Jennifer Garner a anuntat moartea tatalui ei pe Instagram intr-o postare induiosatoarea luna trecuta.

“Suntem recunoscatori pentru comportamentul bland si puterea linistita a tatalui meu. Pentru modul in care a tachinat cu un zambet rautacios si pentru modul in care a inventat rolul de tata de fata all in, mereu rabdator. Suntem recunoscatori pentru etica sa de munca, pentru conducerea si credinta sa”, a scris Jennifer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri