76412291-12617625-Special_This_piece_is_very_special_It_s_an_homage_to_my_mother_s-a-10_1697031660001
Vedete

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, apare complet dezbracata in noul ei videoclip

Articol scris de UTV Data publicării:

Fiica Madonnei, in varsta de 26 de ani, apare dezbracata in videoclipul piesei “Spelling” in timp ce isi lanseaza cariera muzicala, conform Daily Mail.

Lourdes Leon ii aduce un omagiu mamei sale, videoclipul este inspirat din celebra piesa “Frozen” lansata in 1998. Clipul a fost filmat la Ashokan Acres si este inspirat din videoclipul Madonnei, sunt folosite aceleasi nuante de albastru inchis iar Lourdes joaca personajul unei vrajitoare, inconjurata de pasari negre si caini.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Aceasta melodie este foarte speciala. Este un omagiu adus piesei de arta atemporala a mamei mele “Frozen”. Piesa aceasta a aparut de nenumate ori in viata mea, conenctandu-ne pe noi doua. Nu as fi nimic fara femeia care m-a adus pe lume. Am un mare devotament fata de ea si sper ca asta se vede." a spus artista pe contul ei de Instagram.

 

Etichete: madonna , lourdes leon

Partenerii Nostri