brad-pitt-alaturi-de-copiii-lui
Vedete Foto: Brad Pitt si Pax

Fiul lui Brad Pitt ii transmite un mesaj dur tatalui sau: "Un nemernic, o persoana josnica, o fiinta umana ingrozitoare"

Articol scris de UTV Data publicării:

Pax l-a atacat dur pe Brad Pitt de Ziua Tatalui.

Intr-un mesaj postat de Ziua Internationala a Tatalui, Pax Jolie - Pitt in varsta de 19 ani il numeste pe tatal sau un nemernic, o persoana josnica care i-a terorizat psihic atat pe el cat si pe fatii lui mai mici.

Potrivit unui raport MailOnline, Pax l-a atacat dur pe actorul din Fight Club intr-o postare de Ziua Tatalui, impartasita pe contul sau privat de Instagram in urma cu trei ani.

"La multi ani de Ziua tatalui pentru acest nenorocit de clasa mondiala. De fiecare data si din nou dovedesti ca esti o persoana teribila si josnica," a scris Pax.

"Nu ai pic de respect sau empatie pentru copiii tai, care tremura de frica in prezenta ta", a continuat Pax in mesajul sau.

Mesajul lui Pax vine in contextul in care faimosii lui parinti se lupta in justitie de 7 ani pentru custodia copiilor.

Desi nu exista inca o reactie oficiala din partea lui Brad Pitt, o sursa apropiata actorului a declarat pentru publicatia Page Six ca este deprimant si frustrant ca in aceasta lupta sunt tarati si copiii.

Semne de intrebare legate de relatia actorului cu copiii lui s-a ridicat si saptamana trecuta, dupa ce Zahara Jolie Pitt a refuzat sa-si foloseasca numele Pitt in ceremonia din "Fratia Alpha Kappa Alpha" a Colegiului Spelman.

Etichete: brad pitt , actori

Partenerii Nostri